dilin-tatlari

dilin-tatlari

SAYFAMA HOSGELDINIZ :)

Wednesday, March 07, 2007

Peynirli Börek
malzemeler:
6 Yufka
2 Yumurta aki
2 Cay bardagi siviyag
6 Corba kasigi Yogurt
Ic malzeme:
250 gr beyaz peynir
1 bag maydanoz
pulbiberi
Ilk önce yumurta aki, yogurt ve siviyagi güzelce cirpalim.
Yaglanmis firin tepsisine bir yufkayi büzerek yerlestirelim üzerine hazirladigimiz harctan sürelim ikinci yufkayida üzerine serip yine harc sürelim ücüncü ye de ayni islemi yapip, peynir ve maydanozlu ic harci serpip üzerine diger üc yufkayi ayni islemi yaparak serelim. En üste harc koyulmaz onun yerine yumurta sarisi sürüp cörek otu atalim ve 200° derecede üzeri kizarana kadar firinda tutalim, soguduktan sonra servis yapalim.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home